Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Γαμάτε (συγνωμη) γιατί χανόμαστε

Σερφάροντας στο νετ και ψάχνοντας τρόπο να σκοτώσω λίγο την ώρα μου, έπεσα πάνω σε αυτή την σελιδούλα, η οποία μου κίνησε λιγάκι το ενδιαφέρον! Λοιπόν, για όσους δεν τα πάτε πολύ καλά με τα Αγγλικούλια σας (me speak England the very bestest), το κίνημα λέγεται VHEMT και μεταφράζεται ως "κινημα για την εθελοντική εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους". Σύμφωνα λοιπόν με αυτο το κίνημα, αφού υπαίτιος για την όλη κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη είναι ο Homo sapiens sapiens (δηλαδή εμείς), καλό είναι να τον εξαφανίσουμε, δίνοντας την ευκαιρία στην φύση να ανακάμψει.

Ο τρόπος που προτείνουν είναι όχι τόσο να σκοτώσουμε τους υπάρχοντες, (υπάρχει και αυτό το κίνημα, λέγεται ΤΗΕΜ) αλλά να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά. Έτσι, σύμφωνα με τους οργανωτές του κινήματος, οι αριθμοί των απειλούμενων με εξαφάνιση ζώων θα ανακάμψουν, οι φυσικές πρώτες ύλες όπως το πετρέλαιο θα συνεχίσουν να υπάρχουν για πολλές δεκαετίες ακόμα και η ρύπανση του περιβάλλοντος θα μειωθεί σημαντικά. Φυσικά από την σελίδα δεν λείπουν τα εκκλησιαστικά εδάφια από Παλαιά και Κενή Διαθήκη, από το βιβλίο την Γένεσης κ.α.

Τι να παραθέσω άλλο... Τα σχόλια δικά σας.

Το μόνο που με λυπεί και με φοβίζει ταυτόχρονα, είναι πως αυτοί οι στενόμυαλοι "σωτήρες" του πλανήτη, είναι οι ίδιοι που έχουν το δαχτυλάκι τους πάνω σε ένα μαγικό κουμπί που πυροδοτεί βόμβες πολλών μεγατόνων...

Οπότε, μία η λύση υπάρχει. Αυξάνεστε και πληθύνεστε Έλληνες, να καλύψουμε το κενό γεννητικότητας των υποστηρικτών του κινήματος VHEMT! εγώ πάντως αυτό σκοπεύω να κάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: