Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Απλά Φοβερό!!!

=================================
Η αντιγραφή, η διακίνηση, και η δημόσια προβολή αυτής της εικόνας είναι απολύτως ελεύθερη, ακόμα και χωρίς παραπομπή στον δημιουργό της —αν και κάθε παραπομπή είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Με άλλα λόγια, διαδώστε το μήνυμα! στείλτε την εικόνα στους φίλους σας, αναρτήστε την σε ιστολόγια, ιστοσελίδες και αγορές!
=================================

Αλλά προσοχή: (βασικά αυτό μου ήρθε σε mail, δεν το έχω εξακριβώσει ακόμα αν είναι σωστό, και δεν με νοιάζει και πολύ καθώς υπάρχει η ελευθερία του τύπου, αλλά έτσι για να έχω να γεμίζω σελίδες)

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Άρθρο 198

Κακόβουλη βλασφημία

1. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό.

2. Όποιος, εκτός από τη περίπτωση της παρ.1, εκδηλώνει με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών.

Άρθρο 199

Καθύβριση θρησκευμάτων

Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

Το οποίο αγαπητοί αναγνώστες σημαίνει πως αν δεν κατεβάσω την συγκεκριμένη φοτό σύντομα, κινδυνεύω να βρεθώ πρω δικαστού Έλλην και μάλιστα Χριστιανού Ορθοδόξου και να φάω και δύο χρονάκια στην ψειρού για Βλασφημία... Και εις ανώτερα μου εύχομαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: